logo
Omnitrix3

Tévhitek – avagy a webshopok nem adnak garanciát?

Kedves Látogatók!

Néhányan előszeretettel hangoztatják, hogy a webáruházak nem biztosítanak megfelelő garanciát a termékekhez és csak azért tudják a termékeiket olyan olcsón adni, mert Áfa-mentesen hozzák valahonnan külföldről. Valaki azt állítja, hogy a webshopok sem garanciát, sem számlát nem mellékelnek a kiszállított csomaghoz. Hadd oszlassunk el néhány tévhitet!

Lehet, hogy vannak így működő webáruházak, és az is lehet, hogy vannak rossz tapasztalatok, sajnos nekünk is volt már. Mégis, mindig mérlegeljük, hogy az így hallott információ mennyire hiteles, nem fűződik-e hozzá önös, kereskedői érdek.

Mi csak a saját nevünkben beszélhetünk, és biztosíthatunk mindenkit arról, hogy minden termékünk hivatalos magyarországi termék-disztribútortól származik. Minden termékünkhöz gyártó által biztosított magyarországi garanciajegyet adunk kitöltve és lepecsételve. Az olyan termékekhez, melyekhez a gyártó nem biztosít garanciajegyet, a jogszabályban megjelölt feltételekkel saját garanciajegyet mellékelünk, ugyancsak kitöltve és lepecsételve.
A csomaghoz csatoljuk a - megrendelés űrlapján kitöltött adatokkal elkészített - számlát, mely szintén megfelel minden jogszabályban lefektetett könyvelési feltételnek.


Elmondhatjuk, hogy  vagyunk az egyetlen webáruház, amely több, mint 40.000 féle terméket forgalmaz, és minden terméke raktáron van. Igen! Nincsenek majd, valamikor érkező termékek, nincs több hetes megrendelés. Minden termékünk készleten van! Több, mint 700 féle notebook, 400 féle tablet, gigantikus mennyiségű számítógép alkatrész és hálózati eszköz a legnevesebb gyártóktól, mint a Dell, Samsung, Acer, Asus, Toshiba, Packard Bell, Chieftec, Kingston, Sony, LG és még sorolhatnánk.

Szakavatott kollégáink mindenben állnak szíves rendelkezésetekre, végigsegítve a vásárláson.


Vásárolj nálunk, és tapasztald meg magad, hogy milyen könnyen, olajozottan is működik minden!

~ Covit.hu csapata


©  www.ps-labs.net
Minden jog fenntartva
| Keressük Oldaltérkép