logo
Omnitrix3

Helikopteres játékok

Megunta a régi játékait?

Ha valami újat keres, akkor itt az ideje kipróbálni a helikopteres játékokat!

A helikopteres játékoknak alapvetően két típusa van, mint a valóságban is. Az egyik a polgári repülés, vagy különféle munkavégzéssel kapcsolatos helikopterezés. A másik a katonai-harci feladatokat végző helikopterezés.

Mivel a katonai feladatok izgalmasabbak, mint a polgári repülés, ezért abból a játékfajtából készül több.

A helikopteres játékokra jellemző, hogy próbára teszi a játékos koncentrációt és szükség van jó kézkoordinációs képességekre is. Az emberek többségére jellemző tulajdonság, hogy ha tetszik neki valami, akkor szeretné minél tökéletesebben és valósághűen élvezni a játékot. Ezért a játék már nem csak időtöltés lesz, hanem komoly feszültséget és tanulást fog igényelni. Típusismeret, légi navigáció és a légi tájékozódás az, amit meg kell tanulni annak aki valóban profi szeretne lenni ezekben a játékokban.

Persze ezekben a játékokban is vannak ténylegesen egyszerű játékok, amik nem igényelnek komoly felkészültséget, ezeket általában egérrel lehet irányítani és össze kell gyűjteni a megjelenő tárgyakat, valamint ki kell kerülni az akadályokat.

De a flash játékok között is léteznek igen komoly, összetett játékok, amik valóban igényelnek némi tapasztalatot ebben a műfajban.

A helikopteres játékok oldalon mind a két fajta játékból lehet találni, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy válogasson kedvére.

A játékokhoz mindenkinek sok repült órát és szerencsés földetérést kívánok!


©  www.ps-labs.net
Minden jog fenntartva
| Keressük Oldaltérkép